Vebinārs par Rīgas vēsturiskā centra plānošanu 2023.02.02.

24.01.2023

Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments aicina nozaru profesionālās un iedzīvotāju organizācijas, kā arī ikvienu interesentu 2023. gada 2. februārī plkst. 16.00 piedalīties informatīvā tiešsaistes vebinārā par Rīgas vēsturiskā centra plānošanu.

  • Vebināra mērķis ir informēt sabiedrību par iecerēto plānošanas procesu, iepazīstināt ar paredzēto sabiedrības līdzdalību, kā arī iespējām iesniegt priekšlikumus Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas lokālplānojuma izstrādes sākumposmā*.
  • Lai saņemtu sanāksmes aktīvā dalībnieka pieeju video konferences režīmā MS TEAMS vidē, aicinām iepriekš reģistrēties līdz 2. februāra plkst.12.00 šeit: https://ej.uz/86w1.

Vebinārs tiks pārraidīts Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta tīmekļvietnē www.rdpad.lv, kā arī pašvaldības Facebook kontā - Rīga attīstās.  

*Rīgas dome 2022. gada 14. decembrī pieņēma lēmumu uzsākt Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas lokālplānojuma izstrādi, kura mērķis ir veicināt Rīgas vēsturiskā centra kā UNESCO Pasaules mantojuma vietas un tā aizsardzības zonas vispārējo ilgtspējīgas attīstības mērķu sasniegšanu, vienlaikus veidojot dzīvotspējīgu un mūsdienu sabiedrības prasībām atbilstošu pilsētvidi. Vairāk informācijas par lokālplānojuma izstrādi pieejama šeit: https://ej.uz/z48p.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties e-pastā, rakstot uz [email protected], vai zvanīt Solvitai Kalvītei pa tālruni 29397453.

Partneri