Submenu

Landscape architecture, public space improvements and environmental objects

Pavilion Ciekurs Ciekurs Pavilion is located at Jaundubulti Square, Jurmala. It is designed as a sculpture that responds to the surrounding environment and people. Pavilion reflects trees, the sky from the outside and the people who have entered it from inside. Its visual image changes with the hours of the day and seasons. It shines in golden colors at sunset and becomes white when the sky is cloudy. The pavilion serves not only as a meditation place where you can look at yourself and see surroundings through the prism of a kaleidoscope, but also as a practical shelter during the rain or hot summer sun.
Author: DJA - Didzis Jaunzems, Ksenia Sapega, Helena Laura Bindemane

Client: Jūrmala City Council

Address or location:
Jurmala, Jaundubulti Square

Technical information:
08.06.2020.- 08.09.2020.

Commissioning:
03.12. 2020.

Contractor:
SIA MetalProjekts

Main subcontractors, partners:
'Veldrums un Partneri' Ltd.

Author of photos:
Eriks Bozis

Partners